creatieve engineering voor de installatietechniek

Privacyverklaring iDetect BV

 

Wij van iDetect BV nemen de privacy van onze gebruikers serieus en willen dat onze gebruikers op de hoogte zijn van welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken. Onze privacyverklaring legt uit hoe we persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en delen wanneer u onze app gebruikt.

Wat voor soort informatie verzamelen we?

Wij verzamelen informatie die u ons verstrekt wanneer u onze app gebruikt. Dit kan om persoonlijke informatie gaan, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en locatie. We verzamelen ook informatie over hoe u onze app gebruikt, zoals welke functies u gebruikt en hoe vaak.

Hoe gebruiken we de verzamelde informatie?

We gebruiken de verzamelde informatie om onze app te verbeteren en om u een betere gebruikerservaring te bieden. We kunnen deze informatie ook gebruiken om contact met u op te nemen voor marketingdoeleinden of om u op de hoogte te houden van onze producten en diensten.

Delen we uw informatie met derden?

We delen uw informatie alleen met derden als dit noodzakelijk is voor het verbeteren van onze app of om onze gebruikers te voorzien van producten en diensten. We zullen uw informatie nooit verkopen aan derden zonder uw toestemming.

Hoe beschermen we uw informatie?

We nemen passende beveiligingsmaatregelen om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen onbevoegde toegang, gebruik of openbaarmaking. We zullen uw informatie alleen delen met derden die voldoen aan dezelfde beveiligingsstandaarden als ons bedrijf.

Wat gebeurt er met mijn informatie als ik mijn account verwijder?

Als u besluit om uw account te verwijderen, zullen we al uw persoonlijke informatie verwijderen uit onze systemen.

Wijzigingen in onze privacyverklaring

We behouden ons het recht voor om onze privacyverklaring te wijzigen. Als we significante wijzigingen aanbrengen in hoe we uw informatie gebruiken, zullen we u hiervan op de hoogte stellen en u een kans geven om deze wijzigingen te bekijken voordat ze van kracht worden. We raden u aan om onze privacyverklaring regelmatig te bekijken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Contact opnemen

Als u vragen of opmerkingen heeft over onze privacyverklaring, neem dan contact met ons op via ons contactformulier op onze website of stuur een e-mail naar info@iDetect.nl.